Bemutatkozás

A Mendeautó Kft. 2002-ben alakultunk, elsősorban új SEAT személygépkocsik értékesítésée, mint a Porsche Hungária hivatalos márkakereskedése. Társaságunk megfelelően felkészült autókereskedelmi, járműműszaki szakmai, személyi feltételekkel, hatósági engedélyekkel, eszköz és szerviz háttérrel rendelkezik. Három sikeres év után 2005 májusában megkezdtük társaságunk tevékenységi körének bővítését, melyet az egyre erősödő piaci pozíciónk tett indokolttá.

Kiegészítettük típuspalettánkat a Volkswagen Haszonjárművek, majd 2006 tavaszától Mitsubishi terepjárók és személygépjárművek teljes választékával.

Hogy teljes legyen a kínálat és a legracionálisabb ügyfélkört is ki tudjuk szolgálni, akik egy kiváló ár/érték arányú, megbízható családi autót szeretnének birtokolni, mi elhoztuk nekik!

A Lada Hungary Kft. hivatalos viszonteladójaként, a Lada márkával, bővítjük tevékenységünket 2016 novemberétől, reményeink szerint ügyfeleink elégedettségére.

Lada Márkakereskedésünk és Márkaszervizünk mind értékesítési, mind műszaki vonatkozásban rendelkezik olyan kompetenciákkal, amely a Ladának, a térségben történő bevezetését, elterjesztését sikerrel valósíthatja meg. Ennek elérése érdekében alakítottuk ki, az importőr Lada Hungary Kft.-vel összhangban honlapunkat, amely felületen minden szolgáltatásunkkal kapcsolatos alapinformáció rendelkezésre áll az érdeklődők számára. Kérjük honlapunk látogatóit, hogy további kérdések és kapcsolatfelvétel estén, az alábbi elérhetőségeken keresse munkatársainkat!

A LADA MENDE célja, hogy kiszolgálhassa azt a vásárlóréteget, akik megbízható, strapabíró és megfizethető autókat keresnek.

Gyakorlott,speciálisan képzett értékesítő kollégáink a gépjármű értékesítés és gépjármű finanszírozás területén segítenek eligazodni a modellek illetve konstrukciók sokszínűségében.

Multibrand jellegű szervizünk a legkorszerűbb diagnosztikai berendezésekkel, és folyamatosan képzett műszaki szerelőgárdával várja Tisztelt ügyfeleinket.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

www.mendeauto.hu csapata


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x